Ostoskärry

Palautusoikeus

 ----

Palautusoikeus kestää 30 päivää. Jos ostoksesta on kulunut 30 päivää, valitettavasti emme voi tarjota sinulle tuotteen palautusta tai vaihtoa

Palautuksen saamiseksi esineesi on oltava käyttämätön ja samassa kunnossa kuin vastaanotit. Sen on oltava myös alkuperäispakkauksessa.

Monentyyppiset tavarat on vapautettu palauttamisesta.

* Lahjakortit

* Alennukset

Toimitus ja vauriot

Kun tilauksesi on toimitettu, kääri se ja tarkista huolellisesti. Jos sinulla on suuria vaurioita, pyydämme sinua lähettämään kirjallisen kuljetusasiakirjan, jossa on yksityiskohtainen kuvaus vaurioista, ota kuva vauriosta. Jos löydät pieniä vaurioita; kuten pieniä naarmuja jne., ota kuvia ja hyväksy lähetys. Voit ottaa meihin yhteyttä kaikilla kysymyksillä.


Palauta vaurioitunut rahti kuljettajalle ja ota heti yhteyttä osoitteeseen info@lakelandkayaks.com. Kysy kuvaamaan tilannetta huolellisesti ja lähetä kuva liitteenä. Jos tuote on allekirjoitettu ilman vaurioita ilmoittamista tai jos kuljettaja jättää kiinteistön ilman ilmoitettua vahinkoa, se ei ole velvollinen korvaamaan tai korvaamaan sitä. Sinun on maksettava palautuskulut palauttaaksesi tuotteen tai hyväksyäksesi tuotteen sellaisenaan.

Myöhästyneet tai puuttuvat palautukset (tarvittaessa)

Jos et ole vielä saanut palautustä, tarkista ensin pankkitilisi uudelleen.

Ota sitten yhteyttä pankkiisi, ennen palautuksen lähettämistä on usein jonkin verran käsittelyaikaa.

Jos olet tehnyt kaiken tämän etkä vieläkään ole saanut palautustäsi, ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@lakelandkayaks.com.

Vaihdot (tarvittaessa)

Korvaamme esineet vain, jos ne ovat vialliset tai vaurioituneet. Jos haluat vaihtaa sen samalle tuotteelle, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@lakelandkayaks.com ja lähetä tuotteesi osoitteeseen: Koskenparras 1, Imatra, 02, 55100.

 

 

Language
Finnish
Open drop down